Luennoitsijat

Teemu Arina, teknologia-asiantuntija, biohakkeri

Teemu Arina on kansainvälisesti tunnettu digitalisaatioon erikoistunut asiantuntija, teknologia-alan sarjayrittäjä sekä tulevaisuusteemoihin keskittynyt puhuja. Arina on erikoistunut erityisesti oppimisen, työn, johtamisen, asumisen, terveyden ja hyvinvoinnin tulevaisuuden avainkysymyksiin. Vuonna 2015 hän sai Euroopan parlamentin, Saksan opetus- ja tutkimusministeriön sekä Unescon suojeleman Leonardo Award -tiedepalkinnon teema-alueella ”Humanity in Digitization”. Vuonna 2016 hänet valittiin Top 100 IT-alan vaikuttajaksi tietotekniikan ammattilaislehti Tivin toimesta. Vuonna 2017 Speakersforum valitsi hänet vuoden puhujaksi. Hän on julkaissut kollegoidensa kanssa kaksi optimaalista suorituskykyä, terveyttä ja hyvinvointia käsittelevää kirjaa: Biohakkerin käsikirja (2016) ja Biohakkerin stressikirja (2018).

 

Jaakko Kotisaari TtM Hyvinvointiasiantuntija

Jaakko on toiminut Firstbeatillä kouluttajana ja asiantuntija yrityksen alkuajoista lähtien. Hän on ollut mukana kehittämässä sykepohjaisia menetelmiä kohti kansainvälisiä markkinoita ja antanut palautteen yli 20 000 henkilölle yksittäisistä työntekijöistä ammattiurheilijoihin ja -joukkueisiin saakka.

 

 

Katja Vähäsantanen, yliopistotutkija, Jyväskylän yliopisto

KT Katja Vähäsantanen toimii yliopistotutkijana Jyväskylän yliopiston kasvatustieteiden laitoksessa. Muutos on jatkuva tila niin koulutusorganisaatioissa kuin yleensäkin työelämässä, eikä hengähdysaikaa ja pysähtymisen tiloja oikein löydy. Vähäsantanen on kiinnostunut tutkimaan työntekijöiden identiteettejä, oppimista ja tunteita sekä löytämään keinoja ja käytäntöjä, jotka tukevat työntekijöitä muuttuvassa työssä. Vähäsantanen on väitellyt kasvatustieteen tohtoriksi 2013. Hänen väitöstutkimuksensa tarkasteli opettajien toimijuutta ja identiteettiä ammatillisen koulutuksen muutosprosesseissa.