Iltaohjelma

Kiitos osallistumisesta iltajuhlaan!

Tapahtuma oli juhlava ja musiikki hyvää!

Esiintyjät

Jonna Ortju & Marian Petrescu Ensemble 

 

Jonna Ortju ja Marian Petrescu aloittivat yhteistyön jo yli 20-vuotta sitten. Kokoonpanoja on ollut vuosien aikana useita ja repertuaari on valtava. Omimpina genreinään he pitävät sielukasta jazzia, viihde- ja elokuvamusiikin helmiä, unohtamatta lattarirytmejä sekä verevää Amerikan gospelia.

Jonna Ortju on erittäin monipuolinen musiikin ja taiteen ammattilainen, teatteria unohtamatta.

Marian Petrescu on Romaniassa syntynyt, Grammy-palkittu pianisti virtuoosi, joka tunnetaan erittäin hyvin myös maailmalla.

Viljami Salo, Jonnan poika on multi- instrumentalisti, joka on soittanut nuoresta iästään huolimatta kokoonpanossa jo 10 vuoden ajan.

Hanna Turunen on loistava ja monipuolinen naisbasisti, joka valmistuu piakkoin musiikkipedagogiksi.

 

Tämä ryhmä on nivoutuvat vuosien saatossa niin, että heidän yhteissoittonsa ja tulkinnallisuus on käsin kosketeltavissa.

 

Jonna Ortju & Marian Petrescu Ensemble

 

Jonna Ortju- laulu

Marian Petrescu- piano

Viljami Salo- rummut

Hanna Turunen- basso

 

NAMU Band 

 

Jonna Ortju & NAMU on 6 ammattimuusikkonaisen yhtye, joka kiertää maata tanssittamassa kansaa tunnelmasta toiseen.

Nämä naiset räjäyttävät tunnelman energiallaan ilta toisensa jälkeen ja takaavat hitit laidasta laitaan yleisön tunnelman mukaan.

Heat is on, I will survive, Highway to Hell, Juppihippipunkkari, Supernaiset, Final countdown, Bensaa suonissa, The winner takes all, Tahdon sinut, Menolippu, Hengaillaan, Keinutaan, Baby, Lets get loud ja monet monet muut hitit laidasta laitaan, joten kukaan ei jää kylmäksi.

 

NAMU Band

 

Jonna Ortju- laulu

Mariam Vainio- koskettimet

Juuli Kaukinen- kitara

Laura Helander- saksofoni

Sanna- Mari Savolainen- basso

Senni Hauta-Aho- rummut

 

Mallas Athene

 

Keskisuomalaisen burleskin grand old lady Mallas Athene tuo iltajuhlaan uuden Swing-esityksensä. Luvassa on klassista burleskia: höyheniä, kimallusta, paljasta pintaa ja kiusoittelua! Mallas Athene on kiertänyt burleskilavoja vuodesta 2010 ja esiintymisen ohella toimii Suomen Burleskinstituutin opettajana. Lue lisää: mallasathene.fi